persoonlijke coaching 2019-04-03T20:15:45+01:00

Coaching

  • Vind jij dat het echt tijd is om voor jezelf op te komen?
  • Ben je onzeker en wil je meer zelfvertrouwen opbouwen?
  • Wil jij ergens voor gaan maar is er iets dat je tegenhoudt?
  • Wil jij vooral goed doen voor een ander?
  • Houd je veel ballen in de lucht?
  • Wil jij het een, maar doe je het ander?

Herken jij jezelf in één van deze voorbeelden? Ik kan je helpen om de verbinding met jezelf weer te vinden en je zelfvertrouwen op te bouwen. Samen kijken we naar jouw positieve kwaliteiten. Ook kijken we naar hoe je situaties anders aan kunt pakken om zo dicht bij jezelf te komen en te blijven.

Ik luister naar je. Hoe zou het zijn om in jouw schoenen te staan? Waarom reageer je op een bepaalde manier? Waar komt dat weg? Samen kijken we in de spiegel en zoeken naar een manier hoe het ook anders zou kunnen. Dit alles vanuit liefdevolle aandacht voor dat wat jou jou maakt.

Coaching volwassenen

Mijn manier van coachen kenmerkt zich door samen in jouw schoenen te gaan staan. Waarom reageer je op een bepaalde manier? En waarom is dat in de ene situatie totaal anders dan in de andere? Waar komt dat vandaan? Ik kijk samen met jou in de spiegel en we zoeken ook samen naar een manier waarop het anders zou kunnen.

Onder mijn begeleiding leer je met liefdevolle aandacht de situaties benaderen, omarmen en als dat nodig is, samen de verandering zoeken.

Coaching jongeren

Ik coach jongeren bij het inzicht krijgen in jezelf en te ontdekken wie je bent. Ik help je om sterker te worden zodat jij de juiste keuzes kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan de overgang van het basisonderwijs naar de middelbare school die soms erg groot kan zijn. Of het contact tussen jou en je ouders wat erg stroef loopt. Misschien worstel je wel heel erg met jezelf.

Of laat jij je wel eens overhalen om iets te doen wat je niet wilde? Maar doe je het toch omdat de rest van de groep het ook doet? Als je bij een groepje hoort, gedraag je je vaak zoals de rest. Soms is dat goed. Maar soms past dat gedrag eigenlijk niet bij je of ben je het er diep van binnen niet mee eens. Toch doe je het, want anders hoor je er misschien wel niet meer bij! Maar hoe blijf jij de baas over jezelf en kun je je eigen keuzes maken?

Ik help je met veel liefdevolle aandacht in de zoektocht naar jezelf. Zo kom je erachter wie jij bent en wat jou uniek maakt. Samen komen we er sterker uit!

Stressmanagement

Samen brengen we in kaart waar de knelpunten zitten die stress veroorzaken. Ik leer je om ruimte voor jezelf te creëren. Ik help je te vertrouwen op jezelf, je te ontwikkelen en uit te zoeken waar jij je energie vandaan haalt. Ook leer ik je de dingen te accepteren waar je geen invloed op hebt en deze toch een plekje te geven in je leven.

Er zijn verschillende behandelingen die kunnen helpen bij stressmanagement. Denk bijvoorbeeld aan familieopstellingen (laat jou de aanwezige lijntjes in je leven zien en waar jij staat), visualisaties (het vertalen van je gedachten naar beeld)en hypnotherapie (klik hier voor meer info). We kijken samen wat het beste bij jou past.